Nakon što ste klikom na sliku artikla koji Vam se dopada ušli na stranicu tog artikla, odaberete ponuđene opcije (Veličina, Boja, Količina), a zatim kliknete na dugme „DODAJ U KORPU“. U gornjem desnom uglu ekrana u ikonici koja predstavlja korpu za kupovinu će Vam se pojaviti broj koji označava ukupan broj artikala u korpi. U svakom trenutku klikom na „KORPA“ možete otići na „PREGLED KORPE“ i vršiti uvid ili menjati sadržaj korpe. Ovaj postupak možete ponoviti onoliko puta koliko to Vi želite.

Kada ste završili sa odabirom artikala, kliknete na „KORPA“, i kliknete na dugme „NASTAVITE SA PLAĆANJEM“ koje se nalazi sa desne strane. Otvoriće Vam se prozor sa poljima u koje treba da unesete Vaše lične podatke koji su potrebni za isporuku. Ukoliko ste se pre toga već kupovali na našem Web Shop, ova polja će najverovatnije već biti popunjena. Ukoliko niste, potrebno je da ih popunite.

Nakon što ste popunili Vaše lične podatke, sa desne strane ekrana, iznad dugmeta „NARUČITE“ nalazi se mali kvadratić koji trebate da čekirate i time potvrdite da ste upoznati sa Opštim Uslovima (koji se nalaze na ovoj stranici) i da ih prihvatate. Nakon toga kliknite na dugme „NARUČITE“.

Ukoliko je sve u redu, pojaviće Vam se prozor sa detaljima Vaše narudžbine, a sa desne strane će pisati „Hvala. Vaša narudžbina je primljena.“. Ispod teksta će stajati Broj narudžbine, datum narudžbine, Vaš email, ukupan iznos za plaćanje i način plaćanja. To je potvrda da ste uspešno završili porudžbinu. Takođe ćete dobiti na Vaš email poruku sa detaljima narudžbine.

Da bi ste naručivali sa našeg Web Shop-a nije neophodno da se prethodno registrujete.